számítógép szerelő házhoz .hu
Hívjon most! +36 20 988 51 47
Menü
Rólunk
"Sokoldalú a tapasztalatunk a számítástechnikában"
Javíttassa meg számítógépét vagy laptopját otthonában!

Fő profilunk asztali számítógépek és laptopok szoftveres és hardveres helyszíni javítása. Amennyiben bármilyen problémája van számítógépével vagy laptopjával, hívjon bátran a +36 20 988 51 47 számon és lehetőség szerint még aznap megoldjuk problémáját! Ha foglalt vagy nem tud elérni csak hagyjon üzenetet, hang vagy sms formájában - vissza hívjuk!
Évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a különféle problémák megoldásában. Ha Önnek alkatrészre van szüksége, új és használt cikkeket egyaránt tudunk biztosítani GARANCIÁVAL. Miért minket hívjon? Mert az esetek 99.9%-ban megoldjuk a problémáját vagy találunk rá alternatív megoldást és mert nekünk ez elhivatottság, szeretjük amit csinálunk.

Ha lassú, lefagy, nem indul, nincs kép, nincs hang, búg, vírusos - számítógépe, laptopja, vagy nem működik az internet esetleg, bármilyen beállításra van szüksége vagy új számítógépet vásárolt és szeretné szakszerűen beüzemeltetni forduljon hozzánk bizalommal. Egyéb számítógépes problémáiban is kérheti segítségünket.

Ne keressen tovább, hívjon MOST! +36 20 988 51 47
Design & Code by NET-Designer.hu